Nyt fra MU

05.03.2022

Lidt info omkring tilmelding og adgangskrav til workingtests


Deltagelse med samme hund i 2 klasser på samme prøvedag
Workingtestreglementet §8 stk. 3 siger: En hund kan kun deltage i 1 klasse på samme dag. En hund kan godt tilmeldes en klasse den ikke er kvalificeret til på tilmeldingstidspunktet. Såfremt den ikke kvalificerer sig inden prøvedagen, annulleres prøvegebyret ikke

MU har besluttet på enkelte prøver, at dispensere fra denne paragraf som følger:

”På prøvedage med apporteringsprøve og åbenklasse på samme dag, men hvor apporteringsprøven er afviklet inden åben klasse starter, er det muligt at deltage med samme hund i begge klasser. Tilmelding til begge klasser skal dog være foretaget over hjemmesiden inden tilmeldingsfristens udløb.” 

Præcisering:  
På prøvedage, hvor alle klasser starter på samme tidspunkt, er det som prøvedeltager ikke muligt at deltage i mere end 1 klasse, det er således ikke muligt f.eks., at stille en hund i apporteringsprøven/åben klasse og så stille en anden hund i vinderklasse.  

Tilmeldingsfrist:
Tilmeldingsfristen til alle prøver er 14 dage før prøven afholdes, det er ikke muligt at eftertilmelde uanset grund. Husk at tilmelde i god tid, så eventuelle problemer med oprettelse af hund/tilmelding kan løses inden tilmeldingsfristen udløber.   

Aftale med Jaktretrieverklubben
Retrievernes Jagthundeklub (RJK) indgik i 2021 en aftale med den svenske Jagtretrieverklubben (JRK), som indebærer, at prøveresultater opnået i JRK er kvalificerende til prøver i RJK, med enkelte undtagelser. Det er besluttet at forsætte denne aftale i 2022. Det betyder at der i dette tilfælde dispenseret fra §6 Stk. 4: Kvalifikation til de enkelte klasser, skal ske på officielle prøver arrangeret af RJK  (se mere her)

Læs mere om tilmelding og se reglementer mv her