Betaling af prøver

22.05.2017

Da der jævnligt er lidt tvivl om betaling af test og markprøver kan du her se en oversigt om hvordan betalingen foregår.


Når du tilmelder dig til en test eller markprøve bliver du ikke direkte trukket for gebyret med det samme - det bliver reserveret og bogholderiet har så mulighed for at trække beløbet senere, men ellers er reglerne som nedenstående: 1.
Du er tilmeldt en prøve og deltager på dagen, prøvelederen sender dommer underskrevet katalog til bogholderiet og gebyret trækkes. 2.
Du er tilmeldt en prøve og afmelder inden fristen udløber. Du bliver ikke trukket. 3.
Du er tilmeldt en prøve og melder fra efter tilmeldingsfrist er udløbet, så er det jf. markprøve reglementet om du bliver trukket eller ej. Framelder du inden fristen er udløbet, skal du gøre det selv - efter fristen er udløbet er det prøvelederen der skal meldes fra til. En sjældent gang kan det blive nødvendigt at du indbetaler direkte på klubbens konto, det får du besked om fra bogholderiet. Grunden kan være at dit kort er udløbet, lukket på grund af tyveri osv. Eller din bank har annulleret betalingen. Er du i tvivl kan du sende en mail til sekr@rjk.dk mvh/Bogholderiet