MU har afholdt dommermøde

24.09.2018

Stort set alle dommere deltog i årets dommermøde


Den 19. september var stort set alle klubbens panel og ip dommere samlet til det årlige dommermøde. På mødet blev den forgangne testsæson drøftet og konkrete episoder, som dommerne havde oplevet, blev diskuteret. Alt sammen i bestræbelser efter at dømme så korrekt og ensartet som muligt i henhold til workingtestreglementet. Carsten Junker Nissen gennemgik derefter situationer, som han havde oplevet, da han tidligere på året var i England og deltog på dommerseminar arrangeret af Mr. John Halsted Jr. for flere at de engelske dommere.

Markprøvesituationer, som nemt kunne være foregået herhjemme. Der var løsningsforslag til konkrete udfordringer.
Overordnet kunne det konstateres, at vi allerede dømmer og håndtere situationer på stort set samme måde som i England. Dommerne drøftede også situationer fra DK, som de havde oplevet i sidste års markprøvesæson. Dommerne drøftede til slut, hvordan evt. brok fra prøvedeltagere skulle håndteres. Dette opleves desværre fra tid til anden.
Dommerne var enige om at medvirke til at stoppe denne opførsel, hvis den skulle opstå og opfordre alle prøvedeltager til at huske at "markprøvesporten" er en "gentlemans sport"